07 oktober 2008

Selected Homme/Femme

Torsdag 9. september åpner en ny butikk på Byhaven kjøpesenter i Trondheim: Selected Homme/Femme.

Det Bestseller eide (Vero Moda, Jack&Jones, Only) konseptet har planer om å utvide med Selected Femme/Homme over hele verden, og den på Byhaven blir en av de første. De vil satse på en mer sofistikert og enkel (klassisk?) stil og ønsker nok å konkurrere med bla herrekjeden Bertoni. Lanseringen av Homme/Femme butikkene betyr at de også oppgraderer og relanserer det allerede eksisterende Selected for herrer som vi finner som egne konseptbutikker men også innen for Jack&Jones.

Du kan jo gjøre dine egne meninger ut ifra FW08 kolleksjonen:

2 kommentarer:

Ladybird sa...

Jeg var innom en selected butikk i haugesund, og det så ganske bra ut. Bra snitt på mange klær, litt dumt at de har valgt endel billige materialer, men allikevel skal ha det til å se eksklusivt ut. De kunne fint kostet på seg bedre materialer til den prisen tingen ligger på. Men alltid spennende med nye konsepter.

Inger sa...

høres litt typisk ut som den generelle tendensen i Bestseller butikkene... Man må nok sikkert også her være selektiv med hva man tar md seg hjem med tanke å kjenne på stoffene og se på syingen om man tror plagget har ønsket kvalitet..