23 januar 2009

Hard

Litt Rick Owens inspirert i dag.. Svart, dekontruksjon, rocka. Se bilder på google. Kan designet jo klær for "bykrigere" til høsten og vinteren 08. En kolleksjon jeg ble fascinert av og blogget om i høst. Litt sånn som Haider Ackermanns FW08 kolleksjon.

Ny dekonstruert svart jakke fra Zara, smale jeans og svarte hightops fra Nike og hansker med lakk finish i krokodille mønster fra Gina Tricot. Under har jeg svart bluse med markerte skuldrer og overdrevet stor sløyfe i halsen fra french Connection. Skal prøve å få tatt et bilde... Og i går hadde jeg nesten det tilsvarende på: sorte smale fløyelsbusker fra Zara, sort t-shirt med "rockbandprint" og den nye korte skinnjakken min under "Rick Owens" jakka mi fra Zara. Hakket hvassere med ankelstøvletter og oversized svart kabelstrikket lue tiltil.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nike-sko til en "rick owens"-inspirert outfit? Hmmm...

Inger sa...

:D da må du følge med i timen, har du ikke sett Rock Owens kicksene? Sorte og grå, eller sorte og skittenhvite.

Anonym sa...

vel, om du har combatmodeller av noen sneakers, be my guest:p

Anonym sa...

Selv om du henviser meg til jak&gil så vil jeg fortsatt ikke synes at Nikesko kombinert i en "Rick Owens inspirert outfit" er noe fett. Det blir jo som om Pharell skulle gått med nagleboots til en hip-hop outfit. Sorry m888888888

Inger sa...

hehe, det er vel noen som trenger mer øvelse i det å ta en stil og tilpasse den en selv;)

Anonym sa...

Herlighet, du opptrer jo som at du er Guden innen mote som vet alt. Du trenger absolutt å ta deg et kurs innen mote/fashion.

Rick Owens har skapt en "trainer boot" som er vasket og 'ødelagt'. Skoparet har et design som kan ligne på en "nike-logo", men nei stil(?)surfer, det er ikke en etterligning eller noe slag av en nikesko whatsoever du tenker. Det er bare designet av denne trainerbooten.

Tror du Rick noen gang ville gått inn i samarbeid med Nike om å lage en 'drkshdw' boots sammen med dem? :P

Tror ikke du har fulgt med så lenge gitt, spesielt ikke Rick Owns :)you aint got a clue girl:)