15 mai 2009

H&M Divided Exclusive

Er det flere enn meg som blir sulten på denne kolleksjonen? H&M har lagt ut pressematerialet på høstkolleksjonen fra H&M Divided exclusive og mange motejournalister har vært og tittet på den (Linn og Anywho v/Elise eller Caroline som har mange fristelser fanget i linsa) hos H&M sine pressekontor.

Uttrykket er rått slik ungdomslinja Divided fra H&M er, men plaggene virker mer forsegjorte og med fine detaljer. Hele pressematerialet bærer hovedpreg av samstemte duse toner i jordfarger, grått og svart. Helt fra de lysteste krem, beige, kaki til mosegrønn, dusbrunt, grått i ulike valører og skitten pudderrosa og vindrødt. Kontrastene ligger i spillet mellom sort og hvitt eller creme, eller som stofflige kontraster mellom mykt strikk og lakk feks.

Utvalg illustrasjoner som lagt ut på Carousel.no:

Elsker: pumpsene på bildet i midten, samt ankelstøvlettene på nederste bildet (samme som på øverste?) - håper de er H&M... Den kakifargede smale buksen med glidelåser, den lille jakken med sort lakk overflate øverst... og mye mer (se resten av pressebildene)

3 kommentarer:

Minimia sa...

Og jeg er GLAD for at du blogger igjen=)!!

Inger sa...

takk skal du ha søte deg!

håper det ordner seg med nytt prosjekt/jobb snart.. og at det er fint vær så lenge du har "fri" så du får kost deg litt:)

Marre Elisa sa...

Jippi U are back"!!!!:):)